23 april 2012

Mitt huvudbry


Välkommen till mitt ständiga huvudbry! Vårt kök med orginalinredning från 1932 blandat med en diskbänk som är ditsatt senare, en spis som tillkommit ännu senare, ett kylskåp i en liten förhall, en halvt borttagen serveringsgång, en hemsk plastmatta, furufönster från 70-talet, ETT eluttag, klisterlappar med blommor framför hålen till den gamla blandaren, ett helt underbart skafferi samt en enorm vedspis. Delar av allt detta är otroligt charmigt och andra delar är närmast katastrofala. Som ni ser inspirerar inte det nuvarande köket till att piffa så sorry för diskmedelsflaskan och disktrasan mm. I mitt huvud finns en plan för hur vi ska kunna bevara de delar som är charmiga och bli av med de mer katastrofala och planen bearbetas konstant. Några projekt bort så blir det nog äntligen dags för projekt drömkök och under tiden så blundar jag med ena ögat och fortsätter leva med mitt kök, det går ju trots allt absolut ingen nöd på oss... ;)

Borde verkligen ha gått och lagt mig för längesen... Det här med att vara nattuggla med en morgonpigg trollunge är något jag inte har lärt mig riktigt än... :)

k r a m

3 kommentarer:

  1. Vilket härligt hem ni har, ny läsare här, kikade igen lite snabbt och ser mycket fint härinne. Lägger till dig inne hos mig. Ha en riktigt gooo dag, kramar L

    SvaraRadera
  2. Förstår dig, men köket har faktiskt en riktig charm. ;) Lite vit färg så. =)

    SvaraRadera
  3. Tycker köket är fantastiskt! lite vit färg över furun och nytt golv så...Riv inte ut det..snälla;) tack för en fin blogg!

    SvaraRadera