10 oktober 2007

Kallt å mysigt

Idag är det verkligen en underbar höstdag ute, kall, solig å med mörka höstmoln i kanterna. Slutade lite tidigare från jobbet och under min långa bilfärd hem (40 min) smög sig inspirationen på.

Inspirationen ledde till lite höstfint på verandan...
Lyktorna kommer från Åhléns
Vill passa på att välkomna nytillskottet kallat "tomten" till familjen, har tidigare bott på Plantagen
Njut av hösten!
Kram Anna

11 kommentarer:

  1. Åh, den där trädgårdstomten var ju riktigt snygg! Vad höstfint ni får det, är så mysigt med lyktor ute nu när det är mörkt på kvällarna!

    SvaraRadera
  2. Snyggt!
    Härligt med hösten.

    Må så gott!
    Miamaria

    SvaraRadera
  3. NÄmen vilken söt tomte, får nog kika på Plantagen tror jag.. ;-) kram!

    SvaraRadera
  4. Är så glad över att du är min jobbarkompis. Du tillför verkligen något för mig i vardagen. Du utstrålar så mycket lugn och harmoni. Bloggen bidrar till att det känns som att jag känner dig bra trots att vi inte träffats särskilt mycket utöver jobbet. Ha en mysig semesterdag på fredag. Stor kram från Malin

    SvaraRadera
  5. Jättefint..som vanligt *suckar avundsjukt*. Fast du, 40 minuter i bil till och från jobbet är väl verkligen inget att klaga på ;) Tänk på mig!

    SvaraRadera
  6. Gillar lyktorna mycket har tittat på dem och ska köpa mig åtminstonne 1 st men tror min man skulle bli galen jag är lite lyktoman har en hel del redan så vi får väl se.
    Ha det så bra!
    Ella

    SvaraRadera
  7. Så nu har "julen" smugit sig in i ett hörn....Tomten alltså, även om denna kan stå framme desto längre! Bra med en lång bilfärd som fick dig inspirerad! Kram!

    SvaraRadera
  8. Lyktorna från Åhléns är sååå fina! Är så himla sugen på dom själv... Du har verkligen gjort jättefint!
    Kram från Jenny

    SvaraRadera
  9. Nämen nä...silken tomte,måste ha begär!Fast där jag bor finns inte plantagen:( Tänk så fin patina när den har stått ute!Förresten det finns ingen lapp i botten vem som har tillverkat den så kanske jag oxå kan hitta den ....Kramizzar Anna

    SvaraRadera
  10. Verkligen höstsnyggt på den verandan alltså;-)
    Kramar/Birgitta

    SvaraRadera
  11. Gud va fint! Var har du köpt den fina lilla betongstjärnan? Vill ha? Du får gärna svara på min mail: norpandahlen@hotmail.com

    SvaraRadera