25 juni 2008

En ny kärlek

Kommer ni ihåg min kärlek som jag sprang på förra hösten? DesignNallen med stort N! Tyvärr så blev det en kort förälskelse eftersom den fick fukt i kretskortet, fråga mig inte hur för jag vet inte! =o( Som jag har sörjt, å bittert fick jag återgå till gamla Bettan... Tills idag för nu var det äntligen dax att ersätta Nallen! =o)

Har självklart screenat av marknaden och kommit fram till två favoriter! Nr 1 är förra kärleken DesignNallen och nr 2 är den nya kärleken som är sockersött rosa! Våndades en bra stund i affären men kom fram till att den lilla flickan i mig fick bestämma så det blev en alldeles rosa liten godbit som följde med hem! Biter fortfarande på naglarna eftersom jag fortfarande älskar min x-nalle men men nya tider stundar... Bilden kommer från prylkoll.se

Kram lilla Anna

7 kommentarer:

 1. Åh en så söt mobil! Om nu en mobil kan vara söt, så är den det :)

  Såg SATC-filmen idag, och Carrie har ju en rosa mobil, va sugen jag blev på en sån då! :)

  Kraam! Jenny

  SvaraRadera
 2. Då måste jag fråga dig lite om "Designnallen" :). Har den stegräknare? Jag är nämligen ute efter en telefon och gillade den telefonen så mycket. Men jag vill att den ska ha stegräknare... Hoppas du kan hjälpa mig!

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  Vilken mysig blogg du har. Jag köpte nyss en ny mobil och valde mellan den där och en nyare röd. Det blev den röda, men den rosa är ju fin.
  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Fin den är!!

  Ha en skön helg, kramar!

  SvaraRadera
 5. Läcker mobil du har köpt! Blev sugen på att köpa en ny jag också när jag såg den!:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag kollade bara på rosa kameror först när jag skulle köpa en ny. Men förnuftet tog mig till fånga och jag valde nog den fulaste av dem istället. Men den var bra och priset var lagom!
  Jag har en utmärkelse till dig på min blogg!
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Hi hi!
  Vilken fin mobil :)

  Kram/jes ♥

  PS! Gästrummet - ååå - sagolikt!!!

  SvaraRadera