07 april 2009

Nya vårskor

Vårgarderoben är uppdaterad med ett par vita sneakers från Nike. Blir perfekta i vår och sommar och passar till det mesta! =o)
Är lite jobbigt med premiärturen bara, när de är så kritvita å fina vill man ju inte gärna få den första fläcken, den kommer ju alltid förr eller senare. Väntar till alla gatsoparmaskiner har gjort sitt tror jag så får skorna glänsa här hemma i tryggheten några dagar till!
K R A M

11 kommentarer:

 1. Hej! Ett tips: tvätta dom i tvättmasiken i 40 grader och med grönt Yes diskmedel så blir dom som nya. Glad Påsk! // Jenny

  SvaraRadera
 2. JÄTTEFINA!!!!! jag har oxå vita Tygisar!!! så fräscht å härligt! funkar kanon att tvätta!

  Glad Påsk kram j

  SvaraRadera
 3. Snygga skor! Och de passar ju perfekt in i inredningen, förstår att det är svårt att gå ut med dem = )! Men du är ju så snygga!

  kram l-l

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jättefina skor, såna vill jag oxå ha!
  De brukar ju gå att köra i tvättmaskinen, ifall de blir för smutsiga..:)

  Ha en jättemysig påsk,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Oj, det var ju lite vanskligt med vita skor, kan tänka mig att du får trippa försiktigt! Men snygga var de! Själv har jag köpt tre nya vårskor. Alla svarta...

  SvaraRadera
 6. jättefina skor , pch dom går ju att tvätta ha det bra kram jessica

  SvaraRadera
 7. Wow vilka snyggingar! Skulle oxå vilja ha vita skor nu i vår. Känner igen det där i början att man är jätteförsiktig;-)

  Tack för din fina kommentar!

  Hoppas du får en härlig påskhelg!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Hej Du!
  Jag håller med Jenny första inlägget det är en höjdare... Det är snyggt med vita skor men att hålla dem rena... så är det nog bäst att vänta tills sopbilen har varit där... ville bara säga Glad påsk och ha det riktigt bra under påsken. goa kramar Ina

  SvaraRadera
 9. Riktigt snygga! Bra ide att fota dem innan de släpps ut ;)

  K R A M // T i n a

  SvaraRadera
 10. Jättefina! Jag längtar tills jag kan ta fram mina från ifjol. Men här uppe är det nog några veckor kvar om jag vill att de ska fortsätta vara ganska vita ;-) Glad påsk!

  SvaraRadera
 11. Jättefina! Vill oxå ha dom. Din blogg är SÅ fin! Glad Påsk!

  SvaraRadera