16 maj 2009

KristallklartHar nu landat lite efter en hektisk vecka med utbildning och jobb. Tycker att orken tryter lite men hoppas få lite småpyssel gjort nu på eftermiddagen.
Har ju inte hunnit berätta för er att vi äntligen har fått in rent, klart, drickbart vatten! =o) Efter 2½ år i dunkar så kan vi nu dricka, duscha och tvätta i fräscht, underbart vatten! Det vatten vi hade tidigare var från egen brunn och var i och för sig tjänligt men var otroligt järnrikt och missfärgat, smakade och luktade förfärligt och missfärgade porslin och kläder. Nu har vi kopplat på kommunalt vatten och är helnöjda. Tänk att man kan bli så glad för något som för de flesta i vårt land är helt självklart!
Önskar er en skön fortsättning på helgen!
K R A M

5 kommentarer:

 1. Det är dom där basicsakerna som verkligen gläder när det väl blir ordnat! Själv har jag flyttat om i vardagsrummet och nu börjar vi på allvar göra saker åt köket (inte byta, men fixa tak, väggar och golv). Inte helt fel nu när värme och vatten funkar som det ska.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Du!
  Vilket fint glasklara glas. Och vist är det härlig med vatten, att ni har klarat er med dunkar i 2,5 grattis det har ni gjort bra. Ha en riktigt trevlig helg goa kramar Ina

  SvaraRadera
 3. Håller med dig! Är det nåt man kan längta efter när man är ute och reser så är det väl att få gott iskallt vatten dirkt från kranen.
  En lyx man inte alltid tänker på!
  Ha en skön dag!
  Själv ska jag ner och jobba på Kardemumma och göra sommar!
  Kramar C

  SvaraRadera
 4. Men vad skönt för er!!
  Så ni har haft dunkar så länge?? Stackars er. Då är ni verkligen värda många låånga dushar o bad!!
  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. Vatten är definitivt en bra anledning till att bo kvar i stan..i civilisationen.
  hahah.
  nejdå jag bara skojar. =)
  ska vi ta en fika någon dag när du har det lite mindre hektiskt? =)

  SvaraRadera