09 juni 2009

Lavendel

Ständig favorit i utekrukor och rabatter är lavendel! Så fort jag ser de första blommorna ute i butik så kliar det i fingrarna. I år höll jag mig bra länge innan jag slog till å nu väntar jag på blomning, skulle va alldeles lagom om de slog ut till midsommarhelgen eftersom det blir storkalas här hos oss då. Utekrukorna behöver fräschas upp med ny målarfärg så de enkla plastkrukorna får synas ett tag till. =o)

Ha en fortsatt bra vecka!

K R A M

5 kommentarer:

 1. lavendel är så somrigt, ska faktiskt till blomsterhandeln imorgon för att köpa på mig ett par till :0)

  kram åsa

  SvaraRadera
 2. Älskar också lavendel!!
  Ska nog köpa några till i år jag med!

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 3. Lavendel är underbart!!! Jag har just köpt 25 små lavendelplantor som jag ska plantera längs kanten på nya rosenrabatten vid entrén, som vi planterade/renoverade/omstrukturerade om förra veckan. Sedan köpte jag två större rosa-lila fjärilslavendelplantor som jag ska ha vid köksträdgården på altanen, för doftens skull. Mysigt att sitta och äta i lavendeldoft!

  Kram Helena /Franska Liljan

  SvaraRadera
 4. Lavendel är en favorit! Tyvärr dog min som jag köpte härom veckan. Vi målar om huset, och den glömdes bort helt enkelt. Tur jag har en hel del i rabatterna :-)

  Varifrån kommer de små betongstjärnorna? Jättefina!

  SvaraRadera
 5. Hej Anna!
  Jag är för första gången inne hos dig och tycker du har fin blog och bra smak.Jag gillar mycket betong och gjuter själv ibland när jag för någon inspiration.
  Lavendel är också en av mina stora favoriter.
  ha det så bra Dadda!

  SvaraRadera