08 september 2009

Mera rönnbär

Fortsätter med rönnbärsfasonerna. Ett zinkfat fyllt med den vackra röda färgen pryder efter fotosessionen numera bordet framför öppna spisen! Behöver nog inte förklara att det är lätt som en plätt! Tisdagkväll är lika med tröttkväll så nu blir det zzz...
K R A M

5 kommentarer:

 1. Åhh, så stilrent och snyggt så där som jag vill ha men aldrig lyckas få!!
  Helena

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Vad snyggt att lägga rönnbär så! Härligt att du fick en stålkorg, skulle kunna ha många såna, de är SÅ fina. Ångrar att jag inte köpte den superstora den var SÅ fiiiiin! Men tar ju lite plats.

  Kram L-L

  SvaraRadera
 3. Kanonfina bilder as usual, de röda rönnbären lyser upp helt fantastiskt mot det gråa, jag gillar!! Må gott, kraam Sofia

  SvaraRadera
 4. Vilket vackert stillben du gjort. Zink och rönnbär ser riktigt snyggt ut tillsammans måste jag få säga! Tänk om mina rönnbärsträd ville ge lite rönnbär i år!! Blir så ledsen då jag ser träden stå utan bär. Hoppas det kommer massor av rönnbär nästa år i stället!

  Önskar dig en fin helg!
  Kram / Åsa.

  SvaraRadera
 5. vi har inte alls samma stil eller smak du och jag men jag gillar att vara inne här och kika runt. Rönnbären i zinkfatet var sååå snyggt! Att så lite kan göra så mycket. Kan nog även vara snyggt med blåbär. eller svart eller grå sand.

  SvaraRadera