21 mars 2010

Stilla


Oj vad det ekar tomt här för tillfället! Dagarna bara rusar förbi och jag hinner inte riktigt med. Ljuvligt med varmare vindar och ljusare dagar, med undantag för dagens snökaos förstås! ; )
Tittar troget igenom alla underbara inredningsbloggar men är dålig på att lämna spår! Här hemma står det helt stilla, idéerna finns men inspirationen saknas. Ännu en hektisk vecka väntar så vi ses nog till nästa helg, med inspirationen i fokus!!!

K R A M

4 kommentarer:

 1. Ja, ibland känns det verkligen så, inspirationen bara lyser med sin frånvaro! Hoppas den kommer tillbaka till dig snabbt så att vi får se vad du har för idéer!

  Kram jenny

  SvaraRadera
 2. Sådär är det ibland, men efter ett tag kommer inspirationen åter. Vi väntar tålmodigt, och njuter samtidigt av din vackra bild. Enkel och vacker...

  Ha det bra!

  Kram M

  SvaraRadera
 3. Så kan det vara ibland, och det positiva är ju att bloggen går ingenstans.. den väntar troget och så gör även vi. Välkommen tillbaka när du har inspiration igen... :)
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. När man som minst anar det dyker inspirationen fram och då på något konstigt sätt bara den flödar... det kommer så mycket på en gång...
  Marielle

  SvaraRadera