13 februari 2011

Hallvklart


För några veckor sedan fixade jag lite med hallen här hemma. Att mötas av något fint när jag kommer hem gillas och första intrycket är ju viktigt sägs det. Hallen är långt ifrån färdigrenoverad men den måste ju vara funktionell i alla fall. Eftersom det inte är färdigrenoverat ville jag inte lägga några pengar på att få det fint.

Kom på att jag hade en spegel och en hylla som jag nog skulle kunna fräscha upp med lite vit färg som stod och drällde i några pytsar. Lampan låg i ett skåp i väntan på ett annat ändamål och mattan tog jag mig råd till att införskaffa på Rusta för 199:-. Hatthyllan satt uppe sedan tidigare och skohornet flyttades från en annan plats i hallen. Simsalabim så blev hallen mer välkomnande och funktionell.

k r a m

6 kommentarer:

 1. Snyggt! Älskar svart och vitt!
  Kontraster ska det vara, blir mer levande då.

  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Ser jättefint ut! På och under hyllan kan man ju få plats med massor av skor, och det gillas :)

  SvaraRadera
 3. Lena Albertsson14 februari, 2011

  Det ser jättefint ut! Och visst är det tråkigt med halvklara renioveringar, men det blir liiite roligare om man gör det bästa av det hela under tiden :o)

  Kul o se lite nya vinlkar från ditt hem :0)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Snyggt!! Jag har samma dilemma fast mycket värre än dig! Med en ORUSTAD hall som har väntat (i snart 3 år!!!!) på att få bli utbyggd och därför tycker sambon att det är onödigt att fixa den innan vi byggt ut den.. men jätte fiint blev det! jag drömmer vidare! ;) Trevlig alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
 5. men vad fint ni får det! :)
  jag älskar lampan som du har ovanför spegeln, vi har två stycken sånna som sänglampor inne i sovrummet, blir glad varje gång jag ser dom =)

  SvaraRadera
 6. Skoj att ni gillar det! Å kul att ni vill se nya vinklar, finns ett helt gäng till (dock orenoverade ännu...)!!!

  Kramkram

  SvaraRadera