06 december 2011

Välkommen

Såhär i vintermörkret så är det helmysigt att få välkomna sina gäster (och sig själv) redan när de svänger in på gården. Tycker personligen att granris, granar i olika former och ljuspunkter gör massor för en välkomnande känsla. Hos oss står det sex ljuslyktshållare av armeringsjärn som sambon har gjort längs med uppfarten till huset, lyktorna som hänger från hållarna är enkla glasburkar med ståltråd som hållare (tack Linda för idén, fungerade perfekt). Har till denna säsong äntligen skaffat en eldkorg som tillsammans med några brinnande vedträn blir såå effektfullt, dock viktigt att hålla koll på elden! Till detta några marschaller, andra ljuslyktor och en massa granar på verandan så har ni vårt utomhusmys i år.


k r a m 

2 kommentarer:

  1. Åhhhh unnnderbart vackert!! Som alltid när du är i farten ;) Verkligen välkomnande! Jag bara njuter av bilderna så jag kan bara föreställa mig att det är ännu bättre i verkligheten!! Tänk att ni snart har en till liten familjemedlem <3 Det är så magiskt, så underbart! All lycka till er!!

    SvaraRadera
  2. Det är så himla mysigt med tända ljus! Älskar denna årstiden. Man känner sig så välkommen när man kommer hem till folk som har tända ljus utanför sitt hus. En stor mysfaktor!
    Kram Jenny

    SvaraRadera