20 augusti 2012

bedinbed®

Tänk vad tiden flyger iväg... Har tidigare berättat om KAM Care Design, läs här, och deras fantastiska produkter. Vi hade turen att få vara "försökskaniner" för deras nya produkt bedinbed® under Noas första månader. En fantastisk produkt gjord i naturliga material som andas och som vi använde såå mycket. Noa spenderade i stort sett all sovtid i bedinbeden de första 3-4 månaderna, i dubbelsängen, i soffan, på golvet, hos mormor, hos farmor, i vaggan, i spjälsängen. Bedinbeden har nedvikbara sidor för att t ex underlätta amning (perfekt på natten när man vill ligga och amma) och när barnet växer så kan nedre änden vikas ner och beden går att fortsätta använda trots att barnet växer. Beden har en skyddande klädsel gjord i ekologisk bomull och som lätt tas ur och tvättas. 

När hjärtat skulle börja sova i vaggan fick han  fortsatt vara i sin trygga bedinbed där han var van och denna gav en mer ombonad känsla i den stora vaggan, övergången från vår säng till vaggan gick jättesmidigt. Dagtid kunde han sova i "stora" spjälsängen i sin trygga bedinbed. Mycket lätt att ta med sig vid övernattningar hos nära och kära. Noa var som många andra barn lite kinkig på kvällar och hade svårt att komma till ro, somnade ofta i famnen men vaknade så fort vi lade ner honom, kom då på knepet att vagga honom i bedinbeden och han kunde då tryggt sova vidare. Vi hade inte bärhandtagen som nu är en del av den färdiga produkten, guld då man lätt kan bära omkring sin skatt plus att det underlättar vid t ex vaggning av kinkiga gosgrodor.

Bild: KAM Care Design

Måste dessutom berömma tjejerna på KAM Care Design för deras underbara formgivning som inte bara är vacker att titta på utan som verkligen ÄR funktionell rakt igenom. Rekommenderar verkligen denna fantastiska produkt till alla nyblivna och blivande föräldrar!!! :)

Läs mer om KAM Care Design och deras fantastiska produkter på deras hemsida och onlineshop.

Önskar er en härlig vecka!

k r a m

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar