23 maj 2013

Dokumentation
Här har bloggen gått och blivit sex år i det tysta. Är otroligt glad att jag började blogga och att jag för min egen del har dokumenterat hemmets ständiga förvandling, liten som stor. Skoj är också att se förvandlingen av hur min dokumentation (foto och text) och kanske framförallt jag har förändrats över tiden då jag inte har ändrat några gamla inlägg utan väljer att ha det kvar precis som det var när det skrevs. Tyvärr har jag ändrat formatet på bloggen lite vilket gör att det ibland ser tokigare än tokigast ut men det får vara så. Ska bli spännande att se hur bloggen ser ut sex år framåt... : )

De blå tonerna har alltid varit kära för mig även om de har varit sparsamt använda ett tag men det senaste året har de åter tagit plats lite här och var. Här ovan bilder från vår stora hall på övervåningen. Samtliga blå detaljer är fyndade på rea på det stora varuhuset någon gång förra hösten.
k r a m a r   t i l l   e r 


1 kommentar:

  1. Grattis till dina sex år som bloggare. Började också blogga för att dokumentera vad som egentligen händer i inredningen och i 'pysselverkstan' När jag tittar igenom gamla inlägg så ser jag framförallt hur jag har förändrats stilmässigt. Hittat min stil och samtidigt utvecklats fotomässigt. Roligt att se.
    Kram Maria

    SvaraRadera