25 mars 2015

Ny tid


Ett år av förändring har blåst förbi och sakta men säkert tar jag mark och landar lite i taget. Ett jobbyte inom samma yrke för att slippa pendla och kunna njuta mer av min älskade unge och en separation för att alla i familjen i slutändan förhoppningsvis ska må bra. Trots att jag försöker ha en positiv infallsvinkel i allt jag gör så har det varit en enorm utmaning och skrämmande att gå från ett jobb som jag verkligen älskat till något som jag inte varit lockad av och samtidigt ta steget från drömmen om att vara en kärnfamilj till att faktiskt stå ensam med barn, hus och vardag.

Livet fortsätter i ny förpackning. Men mitt älskade drömhus finns kvar och min plan är att få tillbaka glädjen i förvandlingen. Det har liksom inte hänt så mycket i hemmet de senaste åren, eller jo ja jag har väl som vanligt flyttat runt mina möbler tio varv och satt upp och tagit ner tavlor och placerat om inredningsdetaljer in absurdum samt skapat ungefär hundra provisoriska lösningar för att få lite utlopp för alla idéer men det har liksom inte hänt något på riktigt.

Min blogg har varit och är huvudsakligen min husdagbok för att jag vill veta vad jag gjorde, i vilket rum det gjordes, vilket år det skedde, vilken stil jag hade och ett kvitto på att det faktiskt händer saker även om sakerna inte alltid är så stora som man skulle önska. Så dagboken får leva vidare helt i den takt som energin och tiden behagar infinna sig men idéerna och visionerna trängs som vanligt i mitt huvud och slåss om att komma ut. Så kanske det kommer fler inlägg...


Flyttfåglarna har kommit tillbaka precis som när kortet togs för ett år sedan...


...likaså huset står kvar precis som det gjorde för ett år sedan...


...och blåsipporna blommar i backen bakom huset precis som de gjorde för ett år sedan...

Some things change and some things don't but life goes on. På återseende!10 kommentarer:

 1. Sorgligt att höra om separationen men fortsätt gärna med dina inspirerande bilder.

  SvaraRadera

 2. Thanks for this information your article is very useful
  pleas share your more information about this topic again
  my website talking about home improvement you can visite it from this url

  عزل حراري
  عزل مائي

  SvaraRadera