13 augusti 2007

Lantliv

Livet på landet är bara så härligt! Det har varit en hektisk helg med lite inredning och ändå mycket innehåll. Har tillsammans med mina nära och kära stått och sålt produkter från familjens lantbruk på ett evenemang som återkommer varje år i omgivningarna där vi bor. Härlig stämning och mycket folk!

Några av de produkter som vi sålde...
Gjorde en skylt av en gammal lastpall...
Vi stod vid havet och på lördagen var det en mystisk dimma som envisades med att ligga tät hela dagen. Briggen Gerda kom från Gävle för att ligga vid kajen några dagar. Hon såg ut som ett riktigt spökskepp när hon tyst gled in i havsviken ur dimman.
I morgon börjar den sista semesterveckan, gissa om jag ångrar att jag bara tog 3 veckors semester nu... Hoppas hinna med några av mina tänkta projekt de sista dagarna! =o)
Önskar er alla en skön vecka!

5 kommentarer:

 1. Hej vännen min! Sitter här ensam på akuten och försöker hålla mig vaken. Passar på att beundra dina projekt, allt blir verkligen super fint! Måste komma och hälsa på snart, ser ut som det hänt massor sedan sist! Vi har förresten spikat att det blir kräftskiva på lördag, så hjärtligt välkomna då =)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vilken stämningsfull bild på Briggen Gerda, ser verkligen ut som ett spökskepp... Här har vi också haft dimmigt, du kan se bildresultat av det på min sida. Njut av din sista semestervecka! Kraam!

  SvaraRadera
 3. Å vilket vackert spöklikt skepp, vilken känsla att stå där och titta! Va mysigt med marknad och sälja grönt fr familjegården och vilka fina skyltar och lådor och va snyggt du skriver!! Mari.

  SvaraRadera
 4. Ja, vilken härlig bild på skeppet, ser verkligen lite kusligt ut. / Maria

  SvaraRadera
 5. Oj så mysigt ni har haft,det är så kul när man gör det tillsammans...
  ...Vacker bild på skeppet!Anna...

  SvaraRadera