16 augusti 2007

Litet fynd...

...gör mig glad. Sprang in på en loppis som jag åkte förbi å hitta en ostbricka i trä med glaskupa, är nog inte så gammal men ändå så söt. Granen köpte jag på en loppis i våras.

Å nu har jag förvandlat dom till mina... =o)
Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Men vad fint, den där granen skulle jag aldrig ställt fram - men nu blev den ju kanonfin!! Tänk att vit färg kan göra sån skillnad! Ha en skön helg! Kram!

  SvaraRadera
 2. Allt du rör vid blir vitt, rent och vackert.Man väntar nästan att snön ska falla utanför fönstret och att julen står för dörren.

  SvaraRadera
 3. Vilken skillnad det blir med lite vit färg - granen kommer bli kanon i jul - har sett sådana men inte reflekterat på att jag skulle kunna måla den vit. Bra idé

  SvaraRadera
 4. Det blev ju kanon snyggt. Jag säger då det vitt vitt i like it./ Maria

  SvaraRadera
 5. Å va fint... häftigt med en vit gran! Men de är ju det ibland på vintern =)

  SvaraRadera
 6. Åh,... white christmas!! Så fint det blev, så njutbart att titta på!! Tänk va lite färg kan göra! Mari.

  SvaraRadera
 7. Men å vad snyggt!! Vad smart att måla granen vit, det hade nog inte ens jag kommit på jag som ändå målat och målat mycket vitt, fniss ;-) kram!

  SvaraRadera
 8. Så jättefina sakerna blev! Jag har själv en sån där gran men har inte haft den framme på flera år då jag också föredrar vitt julpynt! Men nu ska jag måla min också för det blev kanonbra! Kraaam!

  SvaraRadera
 9. Gud vad snyggt med granen i vitt och ostkupefatet. Jag blir så överaskad och förvånad varje gång jag ser ommålade till vitt-saker!

  SvaraRadera
 10. tänk vad lite vit färg kan göra!
  ses!

  SvaraRadera