14 maj 2008

Grund, piller och tips!

Hej på er! Hoppas ni har en skön vecka. Veckan har ju äntligen nått lillördag och helgen närmar sig så smått! Även om tröttheten präglar vardagskvällarna så har jag orkat pyssla lite både igår och idag. Pysslet består i dörrar och fönster till gästrummet. Grundmålning av de 2 mindre spegeldörrarna som sitter i garderoberna är på G, underarbetet som ju är A och O är nu färdigt så bort med tråkgörat och fram med pensel. Tacksamt att måla dörrar eftersom det inte är så pillrigt. Pillrigt är det däremot att ta bort den färg som krupit under maskeringstejpen på 2 fönster som är färdigmålade men målet är ju i sikte så det är bara att bita ihop, tar galet många småpauser kan jag säga.

Stora TIPSET för dagen blir till alla som är nyblivna föräldrar eller till er som snart ska bli föräldrar! Min svägerska har tillsammans med en kollega företaget KAM Care Design där de som barnsköterskor tillsammans med neonatalavdelningenAkademiska sjukhuset i Uppsala har arbetat fram produkter till förtidigt födda barn enligt NIDCAP och kängurumetoden. KAM Care Design använder mjuka ekologiska material till bl a bärsjalar, bäddset, mössor och mycket mer. Produkterna riktar sig inte bara till förtidigt födda barn. För att se produkterna och läsa mer om metoderna titta här!
Åter till pillergörat!
Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Det är ju jättebra att de finns sådana där små lätta klädesplagg för extremt omtåliga små bebbar, som kommit ut för tidigt av en eller flera anledningar. De är gulliga små, små kläder oxå :)

  Vilken fin postlåda du fynade i huvudstaden!!! Jag har oxå sneglat på de där och tänkt att en sådan skulle jag köpa om jag hade barn å tex sätta på lekstugan. Så stiliga!

  Va härligt med ett hus vid havet, det vore ju en dröm alltså.

  Ha en trevlig torsdag!
  Kram Benita

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Ska genast in och kika!

  SvaraRadera