06 maj 2008

Realisation

Jag å svägerskan släppte allt vi hade för händerna när vi fick veta att Bruka skulle ha stor lagerrensning på deras lager i Frihamnen i Stockholm förra helgen. Vi tog med oss min sambo och svägerskans dotter å for iväg, vi var inte ensamma när vi kom dit kan jag säga. Tyvärr hade några till (läs många till) fått nys om händelsen.
Det kan man kalla REA, minst 50 % + att varorna redan var nedsatta från ordinarie pris. Bruka"älskare" som vi är kastade vi oss raskt in i fighten om godbitarna. Sambon påtalade att han inte fick någon luft och smet ut efter 5 minuter men kom åter i ett senare skede för att godkänna några fynd vi gjort. Efter att ha betalat en spottstyver var kom vi ut med flera kassar fulla av trevlig inredning. Om det blir någon nästa gång blir det att ta med släpkärra till möbler eftersom även dessa reades ut för fullt. Skojigt värre var det i allafall och efter 30 minuters kö kunde vi pusta ut i bilen å upprymda fortsätta babbla om alla våra fynd. Efter det parkerade vi bilen på Östermalm å promenerade ner mot centrum och njöt av en underbart solig vårkväll i huvudstaden.

Ett av mina fynd blev en vit postlåda som jag suktat efter länge. Här är den tillsammans med ett färdigmålat hus! =o)

Ha det bäst!

Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Vad roligt att fynda! Och Bruka som har så mycket fint! Postlådan är sååå fin!
  Ha en bra dag i vårsolen!
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul att fynda Bruka!!!!! Debn brevlådan är så fin. Vad fint huset blev!

  Trevlig dag!

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot att fa komma och se huset i sommar, ser fint ut pa bilden. Blev det alltsa en blanyans? Eller ser jag fel? Stor kram fran Spanien!

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Du hade fått leta fatt på en brödburk åt mig om jag bara hade vetat om det ;)

  SvaraRadera
 5. Åh så kul!! Låter helt underbart!! Jag och min sambo har också en vit postlåda med texten "post" på fast texten är i blått och formen är annorlunda, gillar den jätte mycket!! Din matchade ju erat hus perfekt! Jätte snygg! Puss å kram!!

  SvaraRadera
 6. Lyllo dig! Vi kom aldrig dit-var i Sthlm - men utan bil-när vi fick reda på rean...lite småjobbigt! Handlade till ord.pris istället på Bruka Humlegårdsgatan...Postlådan é underbar. Rymmer mkt post. Har lilla i mitt kök i svart. Kan ev. bli en stor ute senare. (Fick ny av mor förra julen-inte så poppis o ta ner den redan*ler*)Fortsatt bra Vecka!/EBM

  SvaraRadera
 7. Oj, Bruka har så mycket fint!

  Men ert hus ser underbart ut på bilderna!!

  SvaraRadera
 8. Postlådan är jättesnygg! Jag skaffade en sådan åt brorsan till hans radhus, fast den var mörkblå med vit text. Hoppas att han sätter upp den snart! Jag är nämligen inredningsansvarig åt brorsan när han ändrar om hemma. Jättekul att få peka när någon annan betalar :)
  Ha en trevlig helg!
  Kram A
  PS. Kommer det fler bilder på de övriga fynden?

  SvaraRadera
 9. Hej! Vilka härliga bilder!
  Jättefin blogg du har.
  Kram frida

  SvaraRadera
 10. Ååååh!!! Vad avundsjuk jag blir!! Jag älskar Brukas grejer!!! Men vad roligt att kunna fynda grejer man verkligen gillar! Huset är jättefint o postlådan är ursnygg!!!!
  Varmt Välkommen till min blogg!
  Kram Mia

  SvaraRadera