04 november 2008

i-landsproblem

Inte ofta mungiperna går neråt här men ikväll så är det lite depp som gäller. Främsta orsaken är att älskade sänglamporna, IKEAs Antifoni, la av för några veckor sedan, märkväl båda två med några dagars mellanrum.
Tog tag i att kolla upp dom i helgen och fann att vi inte kunde fixa felet själva. Ringer IKEA och berättar om tragedin samt att jag bara har hittat ett kvitto av två trots jakt i hela huset å lite till. Allra bästaste Jenny på IKEA säger att ok jag får lämna tillbaka dom . Gör det, får mitt tillgodokort på 598:-, traskar in i butiken kommer till lampavdelningen och vad hittar jag om inte omgjorda fula Antifoni som dessutom kostar dyrare... =o(
Detta mina vänner är lika med dagens stora i-landsproblem och min stora sorg! Så är det nån som vill sälja en Antifoni gammal modell så hör av er, jag är spekulant... Men jag lovar att jag överlever och imorgon har jag antagligen hittat nån ny lösning på det egentligen ganska angenäma problemet! ;o)

Bara av att berätta om mitt lilla bekymmer så känner jag mig nu betydligt gladare, TACK snälla som lyssnade! + att jag har 598:- att spendera på IKEA... =o)

Å apropå glad, finaste sjalen som svärmor stickat lyser upp höstmörkret varje dag! Här på stol Gilbert från IKEA.

Största kramarna

Anna

10 kommentarer:

 1. Var inte ledsen för en lampas skull. Jag är säker på att du hittar en lampa som är finare och som kommer att lysa för dig och din sambo.

  SvaraRadera
 2. Usch, sånt är riktigt trist.. Jag letar efter Ikeas bordslampa Barometer i förnicklade varianten vilket är lättare sagt än gjort.. *suck* Håller tummen för att du får tag i era lampor! kram

  SvaraRadera
 3. Lycka till med lampjakten, tycker man stöter på problem allt som oftast med IKEA. Men du har ju en fin sjal i allafall!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Fnissar. Tack för ett inlägg som har stor igenkännandefaktor. Vad sur/arg man kan bli för struntsaker! Och det hjälper att gnälla. Men när man har gnällt stänger man av. Punkt. Du har ju så himla fint ändå...

  Kram /Lena

  SvaraRadera
 5. Det är så trist när man verkligen vill ha något och så finns det inte. Jag vill så gärna ha Söta glasburk på Ikea men de har ju utgått ur sortimentet. Det är sorg för mig.. Jag överlver :) Men det känns ändå trist. Lycka till med sökandet av lampor. Rätt som det är hittar du två andra som du blir förälskad i. Jag håller tummarna för det. Kram Josefin

  SvaraRadera
 6. Åh vad härligt med en svärmor som är så duktig! Jätte snygg var den! Så tråkigt när det blir sådär.. med favorit lamporna! Men det fixar sig! =) Kramar!

  SvaraRadera
 7. Know the feeling.. jag hade ju kommit på att jag ville ha plåtlampan Septim från IKEA. Precis ungefär då så försvann den ur sortimentet... men nu har jag sprayat om mina gamla taklampor, och det ser inte pjåkigt ut alls. Så det löser sig nog för dig med!!

  SvaraRadera
 8. Lycka till . jag vet hur du känner...alltför väl;)
  kram Lallis

  SvaraRadera
 9. Ville bara säga att du har en jättemysig blogg.
  Känner igen det där med att besvikelsen kan bli stooor när det inte blir som man tänkt sig. Kram kram

  SvaraRadera
 10. tråkigt...men du hittar nog en ny och finare ska du se..
  Kram Zinkabljan

  SvaraRadera