18 februari 2009

Vila

Hoppas ni har en bra vecka! Själv försöker jag vila bort den här envisa krassligheten som inte vill ge med sig! Blä! Om det är någon gång man kommer på hundratals roliga idéer så är det såklart när man inte har orken att genomföra dem!

På bild idag: Vilstol från IKEA med härligt varmt fårskinn, lite kuddpiff som vanligt å så en vacker betongljusstake, design Tove Adman. Vi har 2 vilstolar som är inköpta för att ha som utemöbler, på somrarna flyttar de ut men på vintern får de än så länge vara utfyllnad på vårt övre allrum.

Simma lugnt! Kram Anna

9 kommentarer:

 1. En sådan stol fick jag i julklapp av mannen för ett par år sedan. Fint.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Jättefin bild:) Fin ljustake, en sådan står på önskelistan:) Kram M

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken fin bild, ser mysigt ut:)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Jag har inte riktigt fastnat för de där stolarna tidigare. Såg nu hur snygg de kan bli med kuddarna. Älskar stjärnor och ränder och de gjorde sig jättebra mot stolarna. Är de sköna att sitta i?
  Kramar Anette

  SvaraRadera
 5. Åh, myspys! ;) Jobbigt när man är krasslig.. det är så drygt när det aldrig ger sig! Jag låg i feber i helgen men känner att det håller på att ge sig nu! Skönt! =) Massa kramar!!

  SvaraRadera
 6. Det ser väldigt vilsamt ut :). Jag är också krasslig och jag är så trött på det. Jag har varit hemma från jobebt hur länge som helst och börjar få riktigt dåligt samvete. Jag brukar ju aldrig vara sjuk. Nä riktigt uttråkad är jag av detta...

  Krya på dig! Kram M

  SvaraRadera
 7. Dom är jättefina, ser mysigt ut..

  Kram Anne

  SvaraRadera
 8. Vilken fin bild! Inspiration. Kram!

  SvaraRadera
 9. Lycka till med vilandet! Själv har jag också varit himla trött denna vecka, så jag kommer nog att inleda helgen med en tupplur på soffan. Sedan hoppas jag vara på g med lite mer pysslande.

  SvaraRadera