12 mars 2011

Klädförvaring


Ny dag nya möjligheter! Fantastisk mening och så sant. Startade dagen med långpromenad i strålande solsken tillsammans med fina Linda med bloggen Mitt hem är min borg. Bästa sättet att börja en ledig dag måste ju vara att förena nytta med nöje = motion och gott sällskap.

När jag visade upp min klädställning för några veckor sedan fick jag frågan hur vi har löst övrig klädförvaring hemma hos oss. Bilderna ovan sammanfattar klädförvaringen ganska väl... 

Bakom dörren göms en liten klädkammare med snedtak där vi har en lååång klädstång fullproppad med kläder, toppen förvaring med andra ord. Än sålänge är klädkammaren inte renoverad men så småningom ska pensel och vit färg få härja fritt över den omålade träpanelen som redan klär väggarna sedan innan. Eftersom det är en "yttervind" så är det ganska kallt därinne så jag har en idé om att lägga in en lyxig vit heltäckningsmatta på de kalla trägolvet.

Utöver klädkammaren har vi ett gäng av IKEAs Malmbyråer som rymmer massor av kläder. Återigen finns det drömmar om att förändra och byta ut dessa byråer mot flera udda äldre byråer och kanske något vackert gammalt klädskåp men just nu är det alldeles utomordentligt funktionellt. 

Korgen på bilden (och fler därtill) rymmer de kläder som används "just nu" och eftersom jag inte är den allra ordenligaste på att vika ihop mina kläder prydligt så är det toppen att täcka över virrvarret av kläder med vackra textilier. 

Har även ett gäng garderober utspridda över huset där skor och ytterkläder förvaras. Kan väl tilläggas att jag äger en hel del kläder och därför behöver massor av förvaring. Finns dock stort behov av rensning för tillfället och jag har bara kommit till underklädeslådan ännu så jag har en hel del kvar. 

Önskar er en fortsatt fantastisk lördag!

k r a m

2 kommentarer:

 1. Ja, kläder samlar man verkligen på sig. Just nu har jag två lite mindre klädkammare och en stor byrå. Drömmen hade såklart varit en stor walk in closet men än så länge får jag nöja mig med det jag har.

  Du verkar ha fått ihop en hel del förvaring ju :)

  SvaraRadera
 2. vad smart med korgarna!
  mycket bättre än min lösning.
  jag lägger alla mina kläder i en hög på den sidan av sängen som inte syns när man kollar in i rummet. haha

  SvaraRadera