04 november 2011

Efterlängtat


Har idag jobbat den sista arbetsdagen på nåt år eller så. Efterlängtad ledighet väntar och det känns helt fantastiskt att äntligen få vila upp sig inför förlossning och så småningom bebismys. Förhoppningen är att lillskrutt stannar kvar i magen till 2012 men det kan ju helt klart bli ett rafflande nyår... ; ) Kanontid att få vara hemma och boa är det i alla fall, med stundande advents- och jultid. Å tänk att få slippa pendlingen mörka morgnar och eftermiddagar och bara ta vara på dagarna precis som de kommer. Bilderna är tagna av den bästa av vänner, återigen tack fina du! 

Önskar er en fin allhelgonahelg med många vackra ljus!

k r a m

5 kommentarer:

 1. Men va mysigt att bara vara hemma och doa, jag hoppas att bebisen stannar i magen till 2012 men dom små brukar ha en egen vilja.Lycka till och ha en trevlig helg Kram jessica

  SvaraRadera
 2. Så mysigt att bara gå och skrota och vänta på den lille. Blir nästan lite avis trots att jag redan varit med om det tre gånger:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här skulle vi ha en 1-januari-1999-bebis trodde vi! Bebisen tyckte annorlunda och kom redan 16 november 1998!:) Hoppas att er bebis väntar till 2012.
  Fina bilder ni tagit också!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Vilka fina bilder :) Håller tummarna att bebisen stannar kvar till 2012!

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder! Kul att ha magen förevigad!!

  //Linda

  SvaraRadera