23 mars 2012

KAM Care Design


Gosgrodan har haft en jobbig dag hela dagen idag. : ( Han har gråtit floder och inte kunnat komma till ro hur mycket man än har vyssjat, ammat, vaggat, bytt blöjor eller promenerat med vagnen. Men så fort jag tog på vår fantastiska bärsjal från KAM Care Design så la sig lugnet och han somnade äntligen och har nu sovit i flera timmar. Sitter i skrivande stund fortfarande med honom i bärsjalen på magen och tänker fortsätta med det tills han vaknar, om det så tar hela natten, för liten behöver sova utan stök. 

Min kära svägerska Karin äger tillsammans med sin kollega Maria företaget KAM Care Design och de jobbar med att utforma ekologiska omvårdnadsprodukter för prematura och nyfödda barn. Karin och Maria har lång erfarenhet av arbete med förtidigt och sjuka nyfödda barn på Akademiska barnsjukhuset i Uppsala. Företagets produkter är anpassade för att stödja Känguru- och NIDCAP metoden. Läs mer på deras hemsida där du även kan se deras övriga produkter. 

Vi har turen att ha fått prova många av deras toppfina produkter och har även fått äran att vara försökskaniner för en kommande produkt. Återkommer mer om det i ett eget inlägg längre fram. Både Karin och Maria har ett fantastiskt öga för det estetiska och enkla vilket märks i hela delas framtoning vilket såklart gillas lite extra av lilla mej! ;) 

Så mina varmaste rekommendationer till alla blivande/nyblivna föräldrar eller anhöriga!

k r a m

2 kommentarer: