12 mars 2012

Matta på plats
Oj vilka ljuvliga dagar med sol, värme och vårkänslor. Plockade genast på mig ljusa vårbrallor och vita sneakers när vi skulle ut på dagens äventyr (läs bvc). Jag försöker leva i nuet och inte längta allt för mycket efter det som kommer utan njuta just nu hela tiden men å va underbart med vår. Hoppas den kommit för att stanna... : )

Börjar så sakta få lite ordning i Noas rum, även om det är en bit kvar innan det är färdigt. Har funderat länge på vad vi ska ha för matta i rummet och blev överlycklig när tidningen Lantliv tipsade om den "eko-smarta" mattan från Åhléns vävd av gamla jeans, perfekt återvinning helt i min smak och sååå snygg. Bryter av kanon mot det vita golvet och de vita möblerna och ger rummet mer liv och kontrast. På en av bilderna skymtar även underbara sängen som agerar liten soffa/dagbädd åt gosgrodan, som än sålänge sover i vaggan som står i vårt sovrum.

Ni passar väl på att njuta i vårsolen!

k r a m6 kommentarer:

 1. Åhhhh va bra det blev med mattan.. Noa gubben, så himla fint rum har får.. Sängen är ju helt underbar, Elton är såå avis på den.. =)

  Varma kramar till er!!

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt som alltid hos er!! =) Massa kramar!!

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev, härligt fräscha färger.

  Ha en mysig dag!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev, fräsch kontrast med mattan.

  Ha en fin kväll,

  Kram Kristin

  SvaraRadera