12 mars 2012

Matta på plats




Oj vilka ljuvliga dagar med sol, värme och vårkänslor. Plockade genast på mig ljusa vårbrallor och vita sneakers när vi skulle ut på dagens äventyr (läs bvc). Jag försöker leva i nuet och inte längta allt för mycket efter det som kommer utan njuta just nu hela tiden men å va underbart med vår. Hoppas den kommit för att stanna... : )

Börjar så sakta få lite ordning i Noas rum, även om det är en bit kvar innan det är färdigt. Har funderat länge på vad vi ska ha för matta i rummet och blev överlycklig när tidningen Lantliv tipsade om den "eko-smarta" mattan från Åhléns vävd av gamla jeans, perfekt återvinning helt i min smak och sååå snygg. Bryter av kanon mot det vita golvet och de vita möblerna och ger rummet mer liv och kontrast. På en av bilderna skymtar även underbara sängen som agerar liten soffa/dagbädd åt gosgrodan, som än sålänge sover i vaggan som står i vårt sovrum.

Ni passar väl på att njuta i vårsolen!

k r a m



4 kommentarer:

  1. Åhhhh va bra det blev med mattan.. Noa gubben, så himla fint rum har får.. Sängen är ju helt underbar, Elton är såå avis på den.. =)

    Varma kramar till er!!

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt som alltid hos er!! =) Massa kramar!!

    SvaraRadera
  3. Så fint det blev, härligt fräscha färger.

    Ha en mysig dag!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Vad fint det blev, fräsch kontrast med mattan.

    Ha en fin kväll,

    Kram Kristin

    SvaraRadera