16 januari 2013

InspirationInspirationen har infunnit sig efter lååång frånvaro och jag kan bara hoppas att den stannar kvar ett tag för jag liksom gillar ju det där med att vara inspirerad. Jag läser ständigt mängder av toppenfina bloggar som jag inspireras av (lämnar sällan kommentarer hos dem/er men jag lovar jag finns där alltsomoftast) och under en period har jag nog varit mättad, eller för trött eller vad jag nu ska kalla det för att kunna ta in all inspiration som alla underbara inredningsfreaks bjuder på. Det har blivit hundratals "jagskulleviljagöradetdär" eller "såhärskullemanjukunnagöra" i huvudet, men inget har kommit ut i verkligheten... Men just nu känner jag mig inspirerad att faktiskt hitta på ett och annat och det är skoj så jag hakar på så länge det sitter i. : ) 

Gillar det där med att enkelt förändra något som jag redan har och som jag gillar så med inspiration från TineK så fick det bli en stor klar klotlampa i fina Olsson & Jensen-lampfoten.


i n s p i r e r a d e   k r a m a r


1 kommentar:

  1. Härligt att känna inspirationen återkomma, har känt precis som du i perioder, men nu så...= ). Här finns alltid massor av inspiration. Jag har mailat dig...

    kram L-L

    SvaraRadera