04 februari 2013

Fascinerande

ett av hörnen i matrummet

Visst är det fascinerande hur man kan lyckas stöka till så mycket på så kort tid, ena dagen är huset i tipptopp skick och nästa är det kaos överallt (och då menar jag verkligen överallt i varenda rum). Men det är bara att ta nya tag och rensa det värsta och blunda för resten... ; ) Så med andra ord så gör jag ett ryck innan sängen lockar! 


k r a m

4 kommentarer:

 1. Vilka underbara små inredningsdetaljer du har, lite unika och sådana man inte ser "överallt".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att du gillar det jag visar! Jag älskar att ta vara på saker som jag tycker om vare sig det är nyinköpt, ngt ärvt eller loppisfynd, gillar att följa trender men ibland lite på mitt eget sätt... :)

   Kram till dig

   Radera
 2. Ja suck! Det är ju helt otroligt! Har svårt att tänka mig att det blir så hos er ;) men här hemma är det verkligen så! Ni har ju så otroligt snyggt och en sådan lugn och fin bas så jag kan inte tänka mig att det stör så mycket, fast jag förstår ju att det gör det! ;) massa kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, lugn och harmonisk miljö är det jag eftersträvar! :) Men oh yes kaosdelux kan det bli även här och det ffa på de ställen som inte syns i bloggen alltför ofta men även mitt i de finaste bloggbilder... ;)

   Men det är väl bara att fortsätta plocka förstår jag! :)

   Kram till dig

   Radera