21 oktober 2008

Gomorron vardag!

Vilken skillnad det är på vardag och helg, i allafall hemma hos mig! På vardagarna slänger jag i mig frukosten om den ens intas när jag fortfarande är i hemmet. Har alltid varit för frukost och dagar utan frukost hamnar ofta snett. Tyvärr har galet tidiga mornar rubbat min balans vilken jag successivt försöker återta så gott jag kan.
Helgen är så välkommen med mysig ordentlig långdragen frukost. Gärna lite lyxigt uppdukat med tända ljus så här i höstrusket. Här nedan havregrynsgröt med hemmagjort äppelmos (inte av mig dock), lite mackor å så grönt te! Till detta en frukt eller två, en härlig inredningstidning och så är frukosten komplett.

3 mornar kvar till helgfrulle! =o)
Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Ja, visst är det mysigt när man äter frukost i lugn och ro.. Vi hamnar ofta framför teven på helgen med en film eller nåt vi spelat in.

  Var har du köpt stjärnan för ljus nånstans? Jag är helfrälst i stjärnor numera nämligen ;-) kram

  SvaraRadera
 2. Ser ju mysigt ut! Håller med om att helgerna inte är detsamma som vardagarna. Jag slänger i mig en macka i bilen (!) på väg till jobbet, fast sedan äter jag ordentlig frukost där visserligen! Men snart är det helg igen, och då får vi njuta!
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Ja, det är härligt med helgfrukost, jag brukar satsa på maffiga smörgåsar i Dagobert stil och en stor balja thé!! Och gå omkrin och lufsa lite utan att behöva stressa. Det är härligt det!! Fast nu på lördag ska jag på tidig loppis, så jag tror det lär bli en vardagsfrukost då...

  SvaraRadera
 4. Helg frukost är mer än bara en stund då man äter...Eller hur!? Det går inte att jämföra med en vardagsfrukost som enbart är en stund då man slänger i sig lite grann... Fina kort du visar! :D

  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Till och med frukosten ser underbar ut hos dig..och stjärnan passar perfekt.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. En sån bricka från IKEA har jag med. Visst är den fin.. :) Mysiga färger. Du har en väldigt mysig blogg också tycker jag. På återseende!

  SvaraRadera
 7. Jag känner precis som du med frukosten. Längtar också till helgen:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 8. Tack! :)

  Njut av din helgfrukost och trevlig helg!
  Kram!!

  SvaraRadera