28 oktober 2008

Helgens bästa

Äntligen tisdagkväll, snart har halva veckan gått! =o) Av nån anledning är tisdagen den värsta dan i veckan men så fort onsdagen har landat känns det bättre! Som tur är har jag just spenderat några mysiga timmar med min mor i stan. Shopping, god mat och kvalitétstid med mamsen är toppen!!!

Måste återkomma till helgen som gick igen å erkänna att vi missade vintertiden totalt på söndagen. Vi hade en lugn å skön morgon, åkte sen in till stan för lite shopping innan kalaset som skulle börja klockan 14.00. Hade en olustkänsla redan när vi närmade oss kalaset men skakade den av mig. Pling på klockan, dörren öppnas och in kliver vi mitt i gräddvispandet 1 timme innan utsatt tid. Tur att man alltid är välkommen hos nära och kära å vi fick en trevlig stund tillsammans innan alla andra kom! =o)

Innan kalaset var vi till Granit för att köpa en vit skrivbordslampa, inspirerad av mitt vita hus. Den är nu placerad på nattduksbordet i gästrummet å jag är såå nöjd!
Väl på Granit fick jag syn på några underbara lampor, en enkel svart-vit tygsladd med klar snygg glödlampa i änden. Är nu förälskad och letar febrilt efter ställen där det skulle kunna passa med den belysningen, höll mig från att köpa men det är alltid skoj när man hittar saker som bara klaffar!

Ha nu en toppen vecka!

Imorgon är det onsdag!!! =o)

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Hihi, typiskt att ha missat vintertiden.
  Minns en gång för länge sen när mina barn va små och gick på "kyrkis", dom skulle sjunga i kyrkan men prästen hade missat vinter/sommartiden och kom för sent.

  SvaraRadera
 2. *fniss* Fast bättre att ni kom för tidigt än för sent ;-)

  Jättesnygg lampa och även de att hänga var läckra! kram

  SvaraRadera
 3. Ja, dom där lamporna försöker jag också hitta någon plats för - och pengar att köpa dom för ;)

  SvaraRadera
 4. Vore kul att även få se bild när lampan är på plats i gästrummet!

  SvaraRadera