29 mars 2009

Bristande knoppar


Märker att jag hamnat i en liten bloggsvacka just nu å det har blivit färre inlägg, färre kommentarer hos er och mindre inspiration. Är högst troligt avsaknaden av vårsolen som ger utslag. Hoppas att krafterna å vårsolen snart vänder hitåt. Vill tacka för alla goa kommentarer jag får, de skänker massor av glädje! Väntar på att knoppar ska brista här hemma å att körsbärsblommor får lysa upp tillvaron! =o)
Ha det bäst!
Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Åh vad härligt när knoppar brister=) Ha en fin kommande vecka, nu hoppas vi på en ordentlig vår=) Kram M

  SvaraRadera
 2. Det gör ju inget att ha lite bloggpaus. Din fina blogg finns ju här så att folk kan få inspiration från ditt fina hem. Den behöver inte vara i gång och uppdaterad. Det jobb som finns lever ju liksom på bloggen ändå. Ungefär som en inredningstidning, kul när det kommer en ny, men de gamla fina tidningarna kommer man ihåg.

  Ha det bra och hoppas våren kommer snart!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 3. Ooohhh, ja! det är så himla enkelt å snyggt med en mörk fin kvist!!! lyser upp ett helt rum tycker jag! så fort mina är utslagna och överblommade springs de ut för att hämta en ny!!!!

  Kram kram och ha en härlig söndag =)

  Kram j

  SvaraRadera
 4. TACK goa du för din jättegulliga kommentar hos mig!!! Jag blir så GLAD = )!!!

  Ha det bra!
  Kraaam L-L

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga spirande bilder du visar!
  I takt med ljuset får du säkert tillbaka din inspiration.
  Ha en skön vecka!
  Kramar C

  SvaraRadera
 6. Hej Du! Förstår att du är en av oss som gillar att blogga, men det är helt okej att vara lite blogglat, att ta en bloggpaus är helt ok. Ta det lugnt och ha en skön vecka goa kramar Ina

  SvaraRadera
 7. flaggduken230 mars, 2009

  Så fint med körsbärsblomm!
  Kram Petra

  SvaraRadera