08 mars 2009

Nystart

Hoppas alla har haft en toppen helg! Har återigen fallit för frestelsen att inneha riktiga växter, det brukar ju alltid sluta med döden för de gröna vännerna... Tyvärr! Men men vem kan motstå ett vackert litet myrtenträd, så nu har jag läst in mig på skötselråd och hoppas kunna få denna lilla vän att överleva några månader i allafall. Önska mig lycka till så får vi väl se hur det går!

Kram Anna

12 kommentarer:

 1. Huh... jag kan tom ta död på en garderobsblomma! Myrten hade jag i höstas, de är så fina, men mitt nästa lilla offer ska bli ett olivträd! Jag gillar växter och är egentligen duktig, men så köper jag sukulenter och orkideer och då glömmer jag dem med flit, för de klarar sig ju alltid.... hmm... har just nu en murgröna som ståt sedan i höstas, det ärr ekord snart, och den får vatten minst varje vecka.... det är kul med blommor! Egentligen!

  SvaraRadera
 2. Ååh jag älskar Myrten, men lyckas inte hålla dem vid liv. Har provat 4 gånger tan att lyckas :( Men jag ska inte ge mig, ska prova en gång till.. ;)
  Lycka till! Du får lova och tipsa mig sen hur du lyckas ;) Ha en bra vecka!
  /kram Ansku

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild! Jag har liknande Myrten-träd, tror de heter Myrtena (har hört det, är inte säker) de är jättetåligt, de är i och för sig mindre men klarar av att torka ut. Jag har haft mina sen i höstas och de lever och växer än = )! Lycka till med trädet, det är jättefint! Kram L-L

  SvaraRadera
 4. Har aldrig provat att ha ihjäl ett Myrtenträd... ;)
  Annars har jag nog lyckats med det mesta..
  Håll oss uppdaterade om hur det går ;D

  Jeanette

  SvaraRadera
 5. Såå fina! Tänkte ha ett par i sovrummet när vi flyttar in...är dock inte heller superbra på att få blommor att överleva nån längre tid, men denna gång ska jag lyckas;-). Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Mm jag hde död på mina ac för fort men jag är sugen på nya för de är så fina ju=) Ha en fin vecka kram M

  SvaraRadera
 7. Så fint! Lycka till!! Ett tips från en har lärt sig den hårda vägen;-) ställ den inte över ett element!!
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 8. De är så himla fina! Idag fick jag säga adjö till min murgröna, hade faktiskt lyckats hålla den vid liv ett tag, men idag sa det stopp. Den såg allt annat än rolig ut! Är så himla sugen på att skaffa nya växter nu när jag blir frisk!

  Kramar Pernilla

  SvaraRadera
 9. Jag har hört att Myrten inte ska torka ut, får den ofta vatten ska den klara sig. Och då borde den ju vara något för mig, mästervattnaren! Du får rapportera till mig om hur operation överleva går, så jag vet!

  SvaraRadera
 10. Just dom har en förmåga att inte vilja trivas hos mig 0( jag som ändå pratar med dom så snällt... =)

  Kram å lycka till

  SvaraRadera
 11. jag håller tummarna för att du lyckas hålla växten vid liv! =)
  Skulle du vilja gå och ta en fika någon dag? :)

  SvaraRadera
 12. Här tittar jag gärna in i gen för att införskaffa mig härlig vit inspiration! Snyggt med lite gult till =)

  //s

  SvaraRadera