22 mars 2009

Det sa bara klick


Hej därute i vårsverige. Vintern gör tyvärr sitt återtåg här i skrivande stund i form av ett lättare snöfall men vi hoppas att det är ett kort återfall. Hittade den första blåsippsknoppen idag så våren är äntligen pågång ju! =o)
Några veckor kvar till påsk men jag föll pladask för ett underbart handmålat påskägg häromdagen på Indiska å det sa bara klick. Lilla kaninen fick såklart följa med hem å lyser nu upp tillvaron lite extra.
I övrigt verkar det tyvärr stå lite still i min renoveringsarm just nu, inspirationen saknas dock inte så vi hoppas att de båda sammanstrålar snart!
Önskar er en skön avslutning på helgen å en bra start på nästa vecka!
Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  vilket jättesött påskägg du hittade på Indiska:)

  Ska bli så kul att pynta till påsk!

  Ha en bra kommande vecka,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Så det är till Indiska man ska alltså..
  Jättesöt kanin!

  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 3. Den kaninen har jag tyvärr inte sett här. Däremot har jag flera gånger gått och klämt på ett vackert ägg i metall där, som jag är himla sugen på att införliva... kanske blir köp imorgon)
  Här grejas det lite överallt, och inget blir klart.. jag håller på att bli lite knäpp.. ;-) Kanske bättre att ta paus då?

  SvaraRadera
 4. Vilken gullig Kanin! Vad kul att hitta så fina till påsk.

  Kram L-L

  SvaraRadera
 5. Vilket fint påskägg du ha hittat... Hoppas att du får tillbaka renoveringsarmen snart. Jag vet hur det är... det har stått stilla här med. Men nu när det närmar sig påsk och vi går mot ljusare tider, våren även om det snörar hos oss just idag så hoppas jag på våren. Vi har fortfarande halv meter snö... hm... Men hoppas att du får en trevlig början av veckan. Du har en fin blogg så jag återkommer gärna om jag får. Goa kramra Ina

  SvaraRadera
 6. Så söt, ska kika om den lilla godingen finns att köpa i Örebro.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Åhh så söt! =) Måste man genast svänga in på indiska och ta en titt! ;) Massa kramar!

  SvaraRadera
 8. Åh, så söt! Förstår att du föll pladask! :)

  SvaraRadera