21 november 2012

Helgens bästa tips!

Tänk att det närmar sig advents- och jultid igen. Här hemma är ingenting framtaget eller inhämtat ännu men startskottet går vilken minut som helst, jag känner det i kroppen. ; ) Vad passar väl bättre än att min goa vän Linda med familj anordnar sin första julmarknad i helgen! Jag berättade i somras om deras nyöppnade butik och café Skattgården (klicka här) i norra Uppland så för alla er som är sugna på en mysig utflykt med massor av advents- och julkänsla ta en tur till fina Barknåre (vägbeskrivning finns här) i helgen. Nedan följer deras annons! : )


Julmarknad på skattgården

Varmt välkomna till oss på skattgården i Barknåre och vår julmarknad med mycket gammaldags känsla. Vi hoppas kunna bjuda på en mysig stund med tradition och julstämning och därmed ge er en härlig början på julen.

Lördagen den 24:e november kl 15.00 – 20.00
Hos oss kommer du finna massa delikatesser som färsk och rökt fisk, färskt närproducerat kött, gårdsproducerad getost, Hållnäs bröd, Karlholms bröd, ekologiskt mjöl, skorpor, julgodis, jul arrangemang, kärvar, granbockar, ullprodukter och handgjorda barnkläder m.m.
Inne i ladugården kan ni bl.a. köpa löpskaka med grädde som ni sedan avnjuter uppe på den gamla höskullen. Där uppe finns även bl.a. smycken, lotteri och hembakat till försäljning.
Jag har även hört att tomten kommer på besök så kom ihåg att ta med önskelistan!
Varmt välkomna!




Vill du läsa mer om Skattgården så titta in till Skattgårdenbloggen!


F ö  r v ä n t a n s f u l l a    k r a m a r

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar