01 juli 2007

Blandad dag

Snart är även denna sommarhelg till enda och ännu en arbetsvecka börjar snart. Eftersom det är 4 veckor kvar innan semester tänker jag inte börja räkna ner än...

Har nu tillbringat första natten i stugan vilket var så mysigt, vi kände oss som hemma direkt även om det är en del kvar att fixa innan det blir riktigt ombonat. Sov gott gjorde man oxå och så länge att min morgonpigge sambo höll på å bli tokig. =o)

Här är den i alla fall, vår lilla sommarstuga "nummer 10", är byggd på 60-talet mé lite rolig form, söt veranda dit bord stolar och piff ska införskaffas. Det är en parstuga och som tur är har vi snälla grannar som vi känner.

Dagen fortsatte med promenad genom ett stort naturreservat som ligger i närheten. Man får gå en bra bit genom skogen för att så småningom komma till klippor och hav så långt ögat kan nå. Hela utflykten andades speciellt eftersom vi tillbringat mycket tid på platsen enda sedan vi träffades, bl a så förlovade vi oss där.

Efter dessa bilder fotats och vi så sakteliga skulle ta oss till själva favoritstället sker det som inte får ske. Jag går först och tycker mig se en förkolnad pinne, stannar upp å kollar lite extra för att försäkra mig om att det är en pinne och just när jag känner mig säker och börjar röra mig rör den på sig och växer till en något längre snok. Behöver jag säga att panik utbryter, flykt förstelning tårar skrik hyperventilering och kallsvett... Iiii... Tur att sambo säkert kunde föra mig tillbaka till bilen. Kan tänkas att man borde göra något åt fobin men det verkar lite läskigt.

Behöver jag säga att sambons lugna kommentar "den är mer rädd för dig" hjälpte inte men huvudsaken är ju att jag lever.

Kram Anna

1 kommentar:

  1. Åh, gumman! Jag vet precis hur det där mötet kändes. Fy! Du läste säkert om att S klippte en snok vid nya huset. Det är ganska jobbigt att gå från bilen till huset nu när gräset är så högt... Visst kan man bota eländet, men eftersom jag vet h u r man gör det så lockar det liksom inte.

    Stor kram vännen!!!

    SvaraRadera