08 juli 2007

Sköna dagar...

...men som tur är kommer sambon snart hem för nu saknar jag honom alldeles för mycket. Är riktigt stolt för jag har vågat sova själv hela veckan men det väger alla gånger upp att ha en varm, trygg å go kropp bredvid sig.

Veckan har som jag redan nämnt ägnats åt mina kära vänner, jag har även hunnit med ansiktsbehandling och en hel del pyssel som jag hade planerat. Den stora korgen som jag fyndade på loppisen förra helgen har antagit en ljusare färgton och kommer nog att användas till allt möjligt. Är helnöjd!Har även byggt ihop lite välbehövlig förvaring till de mängder av kläder som jag är ägare till. De senaste månaderna har de fått ligga i högar i garderoben och stora påsar vilket de ju faktiskt inte förtjänar. Jag ser nu fram emot att kunna hitta i min kläddjungel.
Mina föräldrar var på semester i veckan å kom hem med en liten present till dottern. Tack snälla ni för den vita dalahästen! (Förra året fick jag en rosa) =o)


Nu bär det av en sväng till sommarstugan för lite piffing å fika!
Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Korgen blev verkligen kanonfin! Och dalahästen var gullig. Jag har en vit lite annorlunda målad och en pepparkakshäst - båda ljushållare. De ska få komma fram i dagsljuset i nästa hem!

  Vi har klädkammare i Högsbo - ska bli så skönt att kunna organisera bättre :)

  SvaraRadera
 2. Hej darling! Här sitter jag i det (fortfarande) väldigt regninga Oslo. Ser fram emot kommade begivenheter som vi ska på. Vi måste styra uppp lite transport eller ska ni sova kvar? Kramar i massor!

  SvaraRadera
 3. Oj, korgen vart ju jätte tjusig och vilken gullig dalahäst.
  Ha en go dag!
  /Petra

  SvaraRadera
 4. Vad fin korgen blev & vilken fin dalahäst :)

  SvaraRadera