14 juli 2007

Årsdag

Idag har jag och min sambo varit tillsammans i 6 år och förlovade i 3 år. Brukar alltid göra en dagsutflykt och så även i år. Vi styrde kosan mot Roslagen och Öregrund (stående besöksmål varje sommar). Solen har tittat fram mer eller mindre hela dagen å det har verkligen varit helmysigt. Den lilla samhället har så många vackra vyer.Så blev det ju ett och annat inhandlat oxå... Guldgruvan Edblad & co har alltid något som vi fastnar för, i år blev det en tygservett/miniduk från Himla och 2 ljusstakar design Tove Adman.


Efter Öregrund for vi till vår gamla hemstad Uppsala och Trolltyg för att inhandla den sedan många år efterlängtade ljuskronan i taggtråd, även denna design Tove Adman. Den är såå fin å vi är otroligt nöjda och glada att den äntligen är vår. Vi fyndade även två zinkkrukor alt skålar (vad man nu vill ha det till) på rea... Bäst å informera om att det ni ser bakom kronan ska bli vitt så småningom, som att ni inte redan visste det...
Nu ska vi vidare till en grannby som har byfest nere vid havet. Livet på landet är härligt!
Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Grattis..Ååh vad mysigt ni haft tillsammans..visst är livet vid havet härligt!!!Kram/Anna

  SvaraRadera
 2. Grattis vännen!

  Toppenfina inköp som vanligt. Du har tur som har en engagerad sambo - S är inte helt intresserad av inredningssvängen, men tillräckligt för att inte ge mig fria händer ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis till årsdagen!! Vackra köp ni gjorde!

  SvaraRadera
 4. Taggtrådskronan var så vacker. Men man får akta sej så inte man fastnar med håret i den. Bilden från din veranda med den jättesnygga bänken, blev jag så förtjust i. Får jag fråga var du fått tag på den, jag har letat trädgårdsbänk ett tag nu, men hittar ingen som passar mej.

  SvaraRadera
 5. Hej Birgitta!
  Bänken på verandan (den med ryggstöd) fick vi med huset så därför har jag ingen säker källa på var den exakt kommer ifrån. Vissa har kallat den kyrkbänk, kanske kan finnas att få tag på likande på loppis alt auktion. Jag har iaf själv målat den vit å tycker väldigt mycket om den.
  I ett tidigare inlägg har jag även en bild på en bänk utan ryggstöd som oxå står på verandan, den har jag köpt på butik Uthuset (se länkar i sidomarginalen).
  Kram Anna

  SvaraRadera