20 januari 2008

3 saker...

Hej på er allihopa, hoppas ni har haft en bra vecka! Min vecka har varit helt ok men kanske lite väl mycket att göra stundtals *ler trött*. Här hemma avlöser projekten varandra och det grejas så fort ork och tid infinner sig!

Har fått en utmaning av Hanna som har den fina bloggen
den vita skolan
Visa upp och berätta om tre föremål som betyder mycket för dig.
När jag läste det tänkte jag att det skulle bli lätt som en plätt eftersom jag har mängder av fina saker som bara väntar på att visas upp men så började jag fundera lite mer... Om sakerna ska betyda någonting så krävs det lite mer än att de "bara" är fina. Efter en del klurande så blev det så här:

1.

Träbilen från playsam har jag fått av min sambo å den får symbolisera hur galet mycket han betyder för mig! Tänk att han dessutom alltid vet precis vad jag vill ha... ;o)

2.
Den vackra orkidén har jag fått av min farmor och får symbolisera hur mycket min familj, min släkt och mina vänner betyder för mig!

3.


Inser mer och mer hur mycket vårt underbara hus har gett oss. Vi hade verkligen turen att få vårat drömhus. Jag blir glad varje gång jag kommer hem å där får jag göra det som jag tycker är allra roligast. Vilket för mig in på bonusbetydelsen att jag har fått ett fritidsintresse som jag brinner för otroligt mycket, inredning i stort och smått.

Nåväl här har ni nu mina 3 föremål å jag gör som vanligt och låter er som vill ta er an utmaningen! Dax nu att förbreda sig för en ny vecka med nya projekt!

Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Vilka fins tre val du gjort! Håller verkligen med, dör mig betyder min sambo, min familj och vårt hur också otroligt mycket!
  Och visst är det härligt att ha funnit etthussomman trivs så himlans bra i och med!

  Kram! Jenny

  SvaraRadera
 2. Vilka fina tre betydelsefulla saker du valt. Fina bilder!

  Ha en bra dag!
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 3. Väldigt bra saker du valt, med bra symbolik!!! Mycket kan man älska i materiellt, men det är ändå oftast personerna bakom som betyder mest! Ha en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker blogg du har! :-)

  Kram Martina

  SvaraRadera
 5. Javisst, jag bli bara glad om du länkar! Jag har länkat dig :) Kände direkt att jag tyckte om din sida så mycket från första stund :)

  Kram!! Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilka fina bilder...va kul att du antog utmaningen, du va den enda som gjorde det =) Vilka härliga val och fina motiveringar.
  Ha de gott =)
  kram

  SvaraRadera
 7. Trevlig blogg och suuuperfint hem ni har. Ha de gott!

  SvaraRadera
 8. Vilket vackert hus du har och bra val säger även jag att du gjort! kram

  SvaraRadera
 9. Fina val du gjort tycker jag jag skall nog utmana mig själv snart ...

  SvaraRadera
 10. Vilka fina grejer.. Och du skriver så härligt om alla grejerna.. Du skulle kunna få mig att gråta, det hör jag.. =)
  Bilen e jätte tuff, orkideer e verkligen vackra (när de blommar) =), och erat hus blir bara finare och finare..

  Ha det bra gumman!!
  Kram Linda

  SvaraRadera