30 januari 2008

Uppryckning!Smet iväg till några inköpsställen mellan jobbet och träningen idag... Va så länge sen jag ens "fönstershoppade" så det var på tiden, risk för mersmak dock... Blev 2 kuddar inköpta på en gigantisk nyöppnad Hemtexbutik å så ett helt gäng blommor i diverse former på lite olika ställen. Nu ska här fräschas upp inför kalas i helgen! =o)
Kan dessutom påtala att hjärnsläppet som jag nämnde i förra veckan verkar ha lossnat något och att inredningstakterna börjar återkomma!
Ha det bäst! Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Jag visar också pärlhyacinter idag... *hihi* De är verkligen så ljuvligt våriga tycker jag! Fin, fina kuddar du köpt! Är ju själv på jakt efter vita och ljusrosa kuddar till vardagsrummet och har hittat superfina från Mimou. Men de är väldigt dyra... tyvärr...

  Ha en bra torsdag!
  Kramar Jenny

  SvaraRadera
 2. pärlhyacinter gör en glad!
  Fina kuddar också! :-)

  SvaraRadera
 3. Fräscha bilder!!! Trevlig helg! Kram!

  SvaraRadera
 4. Härliga blommor och så vackra kuddar du köpt!!

  Visst går det i perioder, ibland har jag totalt hjärnsläpp när det gäller hemmet, brukar händanär jag har massa at göra på jobbet.

  Härligt att fräscha upp med lite nya blommor! Hoppas kalaset blir trevligt!

  Ha en fin kväll! Jenny

  SvaraRadera
 5. Fina kuddar du köprt dig, här städas det inte så kul men när det är klart så får man ju fixa och dona lite i varje rum för att få in lite vårkänsla. tänker man på det så blir det lite roligare ialla fall. så kikar jag in för att hämta inspiration.
  Kram Ella

  SvaraRadera
 6. hallå!
  jag vet inte hurvida du läser min blogg eller inte, men den "öppna" kommer inte användas så mycket, däremot så kommer jag använda min gamla blogg.se blogg som är låst.

  sabina är användarnamnet och apelsinjuice är lösenordet

  ifall att du vill läsa där.
  förhoppningsvis blir det en massa husskriverier där så småningom. :)

  kram!

  SvaraRadera