11 februari 2008

Finskor i trädgården

Nån mer än jag som var skeptisk när det började dyka upp gummistövlar i alla möjliga färger å mönster... Nåväl saker och ting sjunker in ganska snabbt och nu finns det ju mängder av fina varianter. Jag äger ett par riktiga kanonstövlar som inte alls är så pjåkiga, en av tretorns finare modeller för några år sedan och jag tror aldrig jag kommer sluta använda dom men... ...ögat kunde inte låta bli ett par i vitt och svart, sprang ju på dom på Coop Forum med ok prislapp så varför inte... Här är dom nu i allafall, mina nya gummistövlar som ska pryda hallen och vandra runt i trädgården när jag luktar på mina blommor...

Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Ja men du ser väl.. Hi hi.. Jätte fina.. Kan tänka mig så fin du e i dom, när du spankulerar bland snödroppar och tussilago.. =)

  Kram på dig stumpan!!

  SvaraRadera
 2. Det är alltid roligt med nya saker som man kan ha i trädgården!
  (men det är roligare att köpa fin skor)
  mvh irene

  SvaraRadera
 3. Superfina!!! SJälv har jag ett par "halv" stövlar, svarta. 249 kr på Lindex. En höjdare, känner mig som Mary "freaking" Popins! Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Hej! Ja, ibland blir man glad av ett par nya gummistövlar! Har själv Tretorns modell som inte har lika höga skaft, illröda med snörning! Det är kul att gå ut i stallet eller trädgården med dem, mycket roligare än i de vanliga stallkängorna! :-)

  Kram Kristin

  SvaraRadera
 5. Tjusiga! Själv har jag ett par nästan likadana fast cerisa med vit snörning. Mina kommer ifrån Viking. Det finns så många fina, skulle kunna tänka mig ytterligare ett par i en annan färg! ;)

  Kramar Jenny

  SvaraRadera
 6. Snygga! Mycket snygga! Jag hittade inga i min storlek när jag letade runt sist :-(

  SvaraRadera
 7. kanon läckra...måste inhandla mej ett par nya...mina är gula med prickar på...dom är så bedrövliga att krokusarna vänder och dyker ner i jorden igen när jag traskar förbi.
  ha de gott
  kram

  SvaraRadera
 8. Bara jag som kikar in för att önska dig en mysig Alla Hjärtans dag!

  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 9. Hejsan, första gången jag kikar in i din fina blogg, kom hit genom Änglagård. Vilka fina stövlar! Jag såg någon mer bloggare som köpt sådana - vill ha!! Jag håller dock med dig, jag var också skeptisk till alla mönstrade och lekfulla gummistövlar. Hoppas du kryar på dig! ~Josefine

  SvaraRadera
 10. Jag älskar gummistövlar och dina var jättefina!! Mari.

  SvaraRadera