05 mars 2008

Miljöer

Hej på er allihop! Skönt med onsdag!

Nu är jag trött på att mest bara visa saker hela tiden, jag vill visa er en massa miljöer i vårt hus... problemet är bara att miljöerna antingen inte är färdiga eller att de inte ens är påbörjade. Det vill säga de finns inte ännu! Vårat hallprojekt till exempel avstannade när jag blev sjuk å sen har vi inte hunnit med att börja igen... Tänkte i allafall att ni kunde få se ett hörn av vår halvrenoverade hall, alltid något!
I hörnet på den övre bilden ser ni den nya trappen som vi har satt in, den väntar på vit färg såklart! Golvet är framtaget under plastmattan som låg på plats innan, ska bli så härligt när vi fixat det! =o) Korgen i hörnet inhandlades på loppis för några veckor sedan och ska så småningom få sin placering i tvättstugan är det tänkt. Plåtlådan med skosulor på är perfekt att förvara impregneringsmedel och dylikt i. Å så en älskad plättar i luften, får väl se hur länge den håller sig vid liv...

Kram på er!

6 kommentarer:

 1. Vilken fin hörna!! DEn där lyktan skulle jag VILJA HA!!!! Var kan man hitta såna...Hoppas att du haft en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 2. Toppenfint som vanligt :) När vill och kan du komma och hälsa på oss förresten? kram

  SvaraRadera
 3. Som hos mig.Jag har målat och målat,blir aldrig klar .....jo men det tar lite tid.Har också 2 golv som inom dom närmaste dagarna ska bli klart+DET FATAS 1METER LIST I MITT MATRUM.MVH IRENE

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint! Är det en ljuslykta som står jämte byrån? Jättesnygg!!! Vart kommer den i från ?

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Ljuslyktan på golvet är verkligen helt underbar! Så läcker... :)

  Jag är också väldigt förtjust i plättar i luften, gäller bara att inte missa att vattna dom... Det torkar ihop såååå fort!

  Ha en skön helg! Kramar Jenny

  SvaraRadera
 6. Så fint och en kanonfin lykta!

  Hoppas att du lyckas med dina plättar, har själv svårt att hålla dem vid liv...

  Kram Linda

  SvaraRadera