16 mars 2008

Sjöutsikt

Verkar som vi har fått sjöutsikt, i alla fall tillfälligt... Det står vatten på åkern som ligger framför vårt hus och där spatserar 10 vita svanar samt miljoner gäss, ser ganska mysigt ut måste jag säga... I trädgården ploppar det ena vårtecknet efter det andra upp å nu längtar jag efter solen så man kan njuta ännu mer...

Är riktigt nöjd med helgen som gått, känns som vi har fått en hel del gjort. Har kikat ner i den vita målarburken en hel del och är inspirerad som tusan att fortsätta. Vi pysslar för tillfället med ett rum på övervåningen som går under arbetsnamnet "gästrummet", börjar känna inredningskli i fingrarna... Som tur är väntar en kort arbetsvecka å på det ett gäng efterlängtade lediga dagar! =o)
Ha det bäst! Kram Anna
Ps: Ljuslyktan i hallen (några inlägg ner) är inköpt på en inredningsbutik i Gävle som heter Everflo och är av okänt märke, detta var dock några år sedan...

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt med en tillfällig sjö med tillhörnade djurliv!

  Ha det gott, kram!

  SvaraRadera
 2. ...tillhörande skulle det stå....

  SvaraRadera
 3. Åh vad bokstaven var fint i svart!!

  SvaraRadera
 4. Låter som våren är hos er på allvar då!

  Nedanför mamma rinner en å, och mellan hennes tomt och ån ligger ett gammalt "änge" som slogs när hon var barn, men nu växt igen av lite sly och någon enstaka björk.
  Emellanåt så röjer min morbror där, så man kan ändå se lite av ån från köksfönstret.

  Varje vår dock så blir det högvatten, och då blir det en finfin sjö ända upp till huset! Så vackert och rofyllt.
  Man kan inte ens ana slyn, men förstår att det är land eftersom det sticker upp björkar här och där!

  Mamma önskar att det alltid var så. Men visst har det hänt att det varit oroväckande mycket vatten, och ibland har man nästan varit rädd att huset ska flyta bort..men det har gått bra senaste 70 åren ialla fall:)

  Susanne

  SvaraRadera