02 mars 2008

Raketfart utan inredningsstopp

Jaha så var det söndag igen då å en hel vecka har gått sedan sist. Har i stort sett inte haft många sekunder över till det älskade inredningsintresset den här veckan. Tiden har gått åt till både plikter och skojigheter. Har träffat många goda vänner som jag inte sett på länge vilket är såå kul åså har jag spelat biljard och käkat gott med kollegorna vilket ledde till ett å annat skratt. =o)Träningen har kommit igång så smått och så jobbet och en kurs förstås som har fått en hel del tid den här veckan så jag hoppas det blir lite lugnare veckan som kommer. PUST!

Eftersom våren och ljuset närmar sig så verkar också energin krypa tillbaka så smått vilket känns jätteskönt! Nu kryper det i inredningsnerverna och man vill bara måla, åka på loppisar och hitta nya vägar i sina rum.


Idag visar jag en underbar födelsedagspresent som jag fått av en av mina närmaste å goaste vänner! Tänk er jordgubbarna som lyser röda och nysköljda när sommaren kommer...

Stora kramar Anna

7 kommentarer:

 1. Så fint durkslag!!!

  Ha en skön vecka! Kramis!

  SvaraRadera
 2. Mmm kan riktigt se det framför mig, kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Jag känner smaken av jordgubbar.... mums! Härligt durkslag!

  Kram Jes

  SvaraRadera
 4. Sprängfylld med röda, saftiga.... Kan riktigt känna hur munnen förbereder sig för deras intåg....

  Hoppas du får en lugnare vecka den här veckan.

  Kram L

  SvaraRadera
 5. Fint durkslag, det har jag också kollat på. Du får inte läskas så där med jordgubbarna, nu blev jag jättesugen och längtar ännu mer efter våren och sommaren!

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt durkslag...men DURKSLAG...vilket fult ord...finns det inget finare ord för nåt så fint..Ursäkta mina funderingar, men jag skriver det jag tänker på just nu..nu ska jag avsluta.. Ha de gott!

  SvaraRadera
 7. Mmmm svenska jordgubbar, finns inga som är så goda som de!
  Får åka till Sverige tidigt i sommar så jag inte missar dem igen:-)

  SvaraRadera