09 mars 2008

Vårtecken

Vi bor mitt i en blåsippsbacke och trots att det varit mulet under helgen blickade några knoppar upp på mig när jag gick förbi idag. =o)
Helgen har ägnats åt ett gäng olika saker: I fredags avnjöts Kents konsert i Gävle tillsammans med en kompis som jag inte träffat på evigheter, kanonskoj. Lördagen ägnades åt bilåkning, loppisvandring, golvskrapning och till sist toksomnade vi i soffan framför en film.
I dag har jag varit såå seg så seg, sov länge för att sedan gå upp å lägga mig i soffan å halvslöa hela dagen. Tur att älskade sambon har haft energi för oss båda, han har gjort ett så fint trappräcke uppe på hallen å så en massa annat småpyssel. Kul när saker och ting börjar falla på plats och våra rum utvecklar sig till ett mer färdigt och möblerbart stadium... =o)
Söndagsmiddag bjöd mor å far på, lyxigt värre! Tack å bock!
I förra inlägget så var det flera som funderade var den fina ljuslyktan är köpt! Jag fick den i julklapp för några år sedan och ska ta reda på var den är köpt så håll ut!!
Snart är det helg igen å då hoppas jag att energin har återkommit för jag har massa ideér å pyssel att utföra! Ha en bra vecka!
Kraom

9 kommentarer:

 1. Mysigt med vårtecken som poppar upp! Du verkar ha haft en bra helg!!!

  Ha en skön dag! Kram!

  SvaraRadera
 2. Såå härligt att bo i en blåsippsbacke ♥

  Vad tyckte du om KENT-konserten? Visst är de väl bara SÅÅÅ bra ☺

  Önskar dig en fin dag!
  Kram /Jes

  SvaraRadera
 3. Måste kika in och se vad du visar
  du har en sådan inspirerande blogg

  ha det bäst

  SvaraRadera
 4. Kikar in för att säga hej och uppdatera mig lite:)

  Hoppas veckan är bra!

  Susanne

  SvaraRadera
 5. Åh vad bra!Ja kolla vart den kommer i från!!Jag väntar så länge ;)

  SvaraRadera
 6. Snygg så!!!

  Millan Kramar
  ~~~`*'*´~~~

  ~~* W I T H E ♥ L O V E *~~

  SvaraRadera
 7. Här var det vitt o vackert! Så mycket fint du visar! Otroligt fint med vitmålade trägolv! Härligt med vårtecken, såg blåsippor förra veckan!

  SvaraRadera
 8. Visst är det underbart med alla vårtecken som poppar upp!!! Jag njuter till fullo och önskar nu bara liiiiite varmare temperaturer! :)

  Önskar dig en fin helg!
  Kramar Jenny

  SvaraRadera
 9. Hallå där! Kul att du kikade in hos mig!

  Vilken härlig blogg du har! Det där du skriver om en röd tråd och harmoni klurar jag själv mycket på... Det är knepigt. På nedervåningen känner jag att det nog kommer att hänga ihop ganska bra när det blir klart (om hundra år känns det som)... Mycket pärlspont tror jag blir den tydligaste tråden... Jag tror att det gäller att följa sitt hjärta. Men det är lättare sagt än gjort ;).

  Ha en superskön helg! Hoppas det är okej att jag länkar till dig.

  SvaraRadera