20 september 2008

Renovering pågår!

Men å va sakta det går! Grrr! Ni vet hur det är när allt ligger framför och varenda gnutta av rummet ska täckas med ett par lager vit färg! Känner mig frustrerad å tänkte att det är ju faktiskt inredning det med, ibland gör skapandet ont! Hoppas såklart att det snart släpper så jag får inreda ännu ett rum i drömhuset! Sålänge njuter jag av solskenet och härliga höstdagar!

Hoppas ni alla har en superhelg!

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Vilket mysigt rum, det kommer bli såååå fint, bara du hänger i.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vet precis hur det känns, man strävar efter att allt ska bli klart och SEN ska man njuta! Piffa och stå i. Fast jag måste erkänna att jag gillar det här lite meditativa med att måla, att inte kunna skynda för då får man göra om det.

  Ha en riktigt skön söndag!

  Lena

  SvaraRadera
 3. Jag är nästan lite avundsjuk...det är ju en skön känsla du har framför dig, eller hur!? ( När det är klart och du kan börja piffa och fota och visa alla oss andra :D alltså)
  Själv har jag tyvärr inget sådant gammalt drömhus som du, utan en villa från -78. Men den blir även den mer och mer mitt drömhus. Fast det är låångt kvar, så när jag tänker efter så förstår jag din frustration mer än väl!!:D

  Ha det gott!/Tina

  SvaraRadera