08 januari 2009

Inspirationskorg

Tack snälla ni för all respons på vårt tv-rum och på tv-bänken. Ska försöka återkomma längre fram med detaljer och svar kring betongskivan.
Kan lova att mitt hjärnkontor slagit av på takten under ledigheten, är jättesegt att komma igång på jobbet, som verkligen har satt fart med 100 % på en gång, men det har förhoppningsvis släppt till nästa vecka... =o)
Fortsätter temat tv-rum med ännu en nyfixad detalj som är otroligt lättplacerad. En loppiskorg som fått vit färg har för tillfället blivit förvaring till några inspirerande inredningsmagasin, kalender och en feng shui-bok, allt för inspiration, planering och rensning.

Önskar er alla en riktigt skön helg!
Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Hej,

  åh vilken underbar blogg!
  Vilket vackert hem ni har.
  Hoppas att det är ok att jag länkar...för hit vill jag komma tillbaka.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mmm, det gäller att se möjligheterna. Har du spraymålat den här gången?

  Kram/Lena

  SvaraRadera
 3. Aha! Ser att det är fler än jag som målar korgar vita! Sådana där breda flätade är de bästa för ommålning och ofta är de i storlek helt perfekta för just inredningstidningar! Själv håller jag på och penselmålar en jättegles korg, det tär på tålamodet kan jag tala om...

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev. Har själv målat lite korg men resultatet blev inte riktigt som önskat. Har dessutom ingen plats. Men fint är det när man får till det, som du fått. Supersnyggt!

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint du gör!
  Ville bara önska trevlig helg.
  Kram C

  SvaraRadera
 6. Vilken fin blogg du har! Verkligen i min smak! Mitt första besök och jag kommer hålla utkik efter fler bra tips och fina bilder + inlägg. Tänk va man kan piffa till IKEA-möbler! Supersnyggt! Vi har samma tanke med klädförvaring som vi köpt på IKEA, när den flyttar ut i hallen ska den få en skiva i betong!

  Trevlig helg!
  Ewa

  SvaraRadera
 7. Jättefin korg!
  Spraymålning förstår jag ?? =)

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Jag letade efter din korg på loppis idag..men hittade annat fynd.
  Kram lotta

  SvaraRadera