24 januari 2009

Upprensning eller?

Vad snabbt man hamnar i slapparträsket, var tänkt att ta några lediga helger och sen köra 100 % i inredandet å renoverandet igen. Dock tycks det som att jag har fastnat... Skönt å bara slappa, inga måsten, för lite motion å för mycket gott att äta. Nästa helg blir det kalas här å jag tänkte försöka ha god framförhållning å inte göra allt dan före, men det är trögstartat. Har i allafall påbörjat operation storstädning på övervåningen å ska försöka vårpiffa ännu lite mer. Fortsätter förvaringstemat lite å visar fina förvaringslådor från bästa Granit! Nu ska här organiseras lite, om jag orkar... ;o)

God fortsättning på helgen!

Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Visst är det fantastiskt med bra förvaring! I love Granit!
  Kramar C

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare, jag fullkomligt älskar bra förvaring.

  /Tina

  SvaraRadera
 3. Vi har fastnat i samma läge låter det som :) Skönt att slappa men nu börjar ideerna bli lite väl många i huvudet, nu måste orken och engagemanget komma fram!!! Piffa och fixa ordning och reda!

  Heja oss ♥

  K RA M // t i n a

  SvaraRadera
 4. O ja, här gäller samma sak! Jag har stooora planer för att rensa och göra i ordning, men istället lyckas jag visst med att stöka ned mera... och så var den helgen förbi! Snopet värre.. Fast när jag ser dina välorganiserade bilder så har jag väldigt svårt att tro att du har det stökigt.. ;-)

  SvaraRadera
 5. Granit har så mycket snyggt! Tyvärr har vi ingen återförsäljare här längre. Inte som jag hittat i alla fall..men jag ska kika efter nu tror jag:)

  Susanne

  SvaraRadera
 6. Granit har så fina saker...Tyvärr har vi ingen som säljer det i Linköping.

  Hälsn Anne

  SvaraRadera
 7. Den här hysterin med lådor, korgar, fack och påsar har jag aldrig förstått.

  Det leder ju bara till ett evinnerligt letande efter i vilken låda du la saken du ska ha!

  Nä, hellre då en stor jättekista med allt i. Då vet jag i alla fall vart jag ska leta.

  //M

  SvaraRadera