13 juni 2007

Inspiration

Finns det något bättre än att öppna en rykande färsk inredningstidning med många inspirerande reportage i??? Hög nivå på livsnjutning i alla fall enligt mig, sambon skulle nog föredra sin biltidning dock... ;o)
Vá ute å surfade lite å hamnade på Sköna hems hemsida och såg att den nya tidningen precis kommit ut, kolla på klockan 18.40, vilket innebär att affären fortfarande faktiskt hade öppet 20 min till. In i bilen - till affären - bläddra tidning - verkade lovande - fram med slantar - hem å njuta... =)

Blev nöjd! Lite rosa och vitt har ju aldrig skadat någon!

Efter jobbet var jag till Helena Skarps butik uthuset (se mina favoritlänkar) i Gävle för att hämta ett par träskor till min svägerska. Hon har det så mysigt och man känner sig så välkommen, såklart en massa fint att inspireras av och sukta efter. Kan dessutom slå ett slag för de underbara träskorna som också jag äger.En av mina livsnjutarbilder...

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt Anna - att få hänga med i fixet! Jag längtar så att få ordna hemma hos mig - i mitt nya hus. Så då kan jag ju få råd och tips av dig :)

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Jag fick också en ny tidning i lådan idag - Drömhem och trädgård. Har nu några härliga stunder framför mig!
  Kram och ha en bra (fixar)helg!

  SvaraRadera
 3. Bilden med rosen är underbar! *älska*

  SvaraRadera
 4. Hej Anna
  Vad skojigt att du har en också har en blogg och viken underbar rosbild! Nu får jag se lite av ditt hus...jättefint.
  Kram Maria

  SvaraRadera