26 juni 2007

Sommarstuga

Bara måste skriva ett kort litet inlägg trots tidsbrist och sömnbehov... Kommer just från den första utflykten till min familjs lilla sommarstuga som vi ska hyra på obestämd tid. Ligger i ett så otroligt fint område 100 meter från öppet hav med tillgång till "sand"-strand, brygga och klippor att bada ifrån. En helt fantastisk vy nere vid vattnet där man bland annat ser horisonten där himmel möter hav.

Xtra bonus är ju såklart att man får piffa i stugan, det finns ett befintligt möblemang och med textilier, tavlor och prydnad får man greja bäst man vill. Mitt hjärnkontor satte genast igång att inreda och nu längtar jag till shoppingrunda med mor för att införskaffa olika "förnödenheter"... ;o)

Vi har för övrigt endast 15-20 minuters resväg till stugan så den kommer garanterat bli utnyttjad vardag som helg. Skönt med semester på nära håll!

Bilder från stugan och piffing kommer så småningom! Kram Anna

6 kommentarer:

 1. MMmmm..visst är havet underbart,ser nästan ut som där jag bor.Hoppas ni får många soliga stunder,idag regnar det/Anna

  SvaraRadera
 2. Du kan ana hur jag saknar Hållnäs nu under sommaren. Hade gärna flyttat dit om S hade haft jobb i närheten. Men, det är ju tur att jag känner på dig och din mamma ;)

  SvaraRadera
 3. Va härligt det låter! Väntar med spänning på lite bilder :) Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Måste få en guidad tur i dina trakter nån gång. Jag har inte varit där så mycket, men det jag har sett är ju underbart. Va´ kul att du kommer nästa vecka. Ser fram emot det och hoppas på sol! Så länge fortsätter jag att ha en skön semester...Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Kul att läsa om er som är alldeles i början av er renoveringsresa:-) Har själv ett hus från samma årgång.Vi köpte 1992 och *viskar* är inte färdiga än... Men det är resan som är mödan värd. Lycka till med ert fina hus.
  /Sussie

  SvaraRadera
 6. Så kul att hitta en ny blogg med intressen som mina. Ser fram emot att få följa ditt byggande av drömhemmet.

  SvaraRadera