15 juni 2007

Inte alltid

Solen skiner å ännu en arbetsvecka har nått sitt slut... =o)
Har nu äntligen haft tid att dokumentera mitt lilla projekt från förra veckan. Historien bakom projektet börjar med detta:
En tråkig, ful och sliten trädgårdsmöbel som följde med huset. Kom fram till att den dock kunde vara bra att ha men att något borde göras åt den. Första tanken som kom upp i huvudet var ju naturligtvis att måla den vit, som allt annat men via lite inspiration började en annan idé ta form.

Jag var på Hemtex när det var 40% på allt i butiken (numera 50%) och stod för hundrade gången och höll i de svart och vitrandiga dynorna och funderade. Så kom jag att tänka på en bild med svarta trädgårdsmöbler som jag hade sett och så sakteliga gick det upp för mig att jag nog borde köpa 5 st dynor.

Efter Hemtex styrde jag kosan mot IKEA och fick där se de svarta fleecefiltarna som jag ju såklart har i vitt, 2 såna fick det bli åså låg det superbilliga tyget Ditte, 25 kr m, i svart och ropade på mig. Någon dag senare införskaffades svart färg och det var helt enkelt så det gick till när jag bröt mitt mönster och målade något i annan färg än vitt. Verkligen inte så tokigt utomhus och jag är nöjd med reslutatet. Varsågod å titta:

...utan textil...


...med textil...

De vita kuddfodralen lånade jag ur kära mammans linneskåp!

Framtiden med svart färg på penseln är svår att förutse och absolut inte omöjlig men för tillfället får den stanna utomhus. Inomhus sker förändringen från alla bruna färger till det enhetliga vita så sakteliga. Det kommer gå åt måååånga burkar...

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. ser kanonsnyggt ut! bra jobbat.

  jag köpte matchande gardiner och påslakan till felicia rum på hemtex - ska bli kul att se hennes min.

  SvaraRadera
 2. Jag vill oxå bli vuxen... Är inte förvånad över att allt blir så fint när du har ett finger med i spelet. Ser fram emot nästa gång man kommer på besök. känns som om att det kommer att ha hänt en hel del. Själv jobbar jag 6 dagar i veckan och bor nu i lgh utan möbler M E N med en stor matta (hittad vid container, skabbigt I know men allt är ju så jäkla dyrt här) Jag sitter dock aldrig på den... ha det bra gumman och lycka till! Kraoom

  SvaraRadera
 3. Det blev jättebra och vilken fin blogg du har. Jag såg att du lämnat en kommentar på min blogg och tur var det annars hade jag inte hittat hit. Ska bli spännande att följa din blogg och få inspiration.

  Kram

  SvaraRadera